Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Werkwijze

Bij mij in de praktijk sta jij als persoon met jouw hulpvraag centraal. In het intake gesprek zal dit mijn begin, aanknopingspunt en eindpunt zijn die ik samen met jou doorloop. We kijken samen naar de klacht, omstandigheden en persoonlijkheid die ieder een eigen rol kunnen hebben in het ontstaan of het onderhouden van de klacht. Vervolgens gaan wij samen kijken welke therapie het beste bij jou past, om handvatten te krijgen, om het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen weer terug te krijgen. Zodat jij zonder mij, de problemen in het dagelijks leven weer aan kan.


Wat bied ik

Vanuit de visie als psychosociaal therapeut ga ik op zoek naar de belemmerende patronen en dieper liggende blokkades die uw dagelijks funktioneren belemmeren. Psychosociale therapie omvat een gevarieerd aanbod van benaderingen/therapieÎn, die ingezet worden waarmee zij hun houding en perspectieven naar het leven toe kunnen verruimen. Het probleemoplossend en zelfgenezend vermogen van de cliënt wordt geactiveerd. Hierdoor zal de veerkracht en kwaliteit van leven van de cliënt toenemen.


Therapieën

Bij Praktijk Nora Hof, worden verschillende Therapiën aangeboden. Klik op een van de onderstaande therapieën, voor meer informatie.


Steunende en structurerende gesprekstherapieCognitieve gedragstherapie
EMDR-therapieMindfulness Based Cognitieve TherapieHypnose therapie
 
 
 
 
E-mailen
Map