Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Vergoedingen & Tarieven


Vergoedingen

Vergoeding 

De behandelingen voor alternatieve/complementaire geneeskunde of alternatieve zorg  worden gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt.  Voor een overzicht kan je kijken op de site van mijn beroepgsvereniging CAT. 

Mijn behandelingen vallen onder onderstaande presatiecodes. Zie hier welke behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. 


Psychotherapie

24500

Hypnotherapie

24501

Coaching

24505


Tarieven

Een sessie duurt 60 minuten en bedraagt € 85,-. Het tarief voor een huisbezoek is afhankelijk van de afstand en komt  bovenop het normale gesprekstarief.

Het is mogelijk om eerst een kennismaking c.q inventarisatie gesprek te krijgen alvorens je bij mij in behandeling gaat.  Tijdens dit gesprek zal worden besproken wat je hulpvraag is en op welke wijze ik je kan behandelen. Dit gesprek duurt een half uur en bedraagt € 45,-.

Wanneer je niet op afspraak kunt komen is het belangrijk hierover contact op te nemen met Praktijk Nora Hof. Mocht de afspraak niet tijdig (korter dan 24 uur) afgezegd zijn, dan is Praktijk Nora Hof genoodzaakt de sessie in rekening te brengen. Hiervoor word een tarief van € 42,50 gehanteerd. 

Er wordt geen BTW geheven over bovenstaande bedragen.


 
 
 
 
E-mailen
Map