Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Vergoedingen & Tarieven


Vergoedingen

De behandelingen vallen onder CAT-vergoedbaar. Vanuit de CAT-beroepsorganisatie wordt alleen individuele en curatieve therapie (betekend genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

De mate van vergoeding is afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt.  Voor een overzicht kan je kijken op de site van CAT-vergoedbaar.

Mijn behandelingen vallen onder presatiecode 24500. Onderstaande de vergoedingen per zorgverzekeraar.


Voor meer informatie over de prestie codes en vergoedingen zie: https://catvergoedbaar.nl/.


Tarieven

Het is mogelijk om vooraf een kennismakingsgesprek te houden.  Dit gesprek is er voor om te kijken of er een klik is en op welke wijze ik je helpen. Dit gesprek duurt een half uur en bedraagt € 50,-. Een individuele sessie duurt 60 minuten en bedraagt € 87,- 

Relatie gesprekken zijn ook mogelijk. Een sessie van 60 minuten bedraagt € 99,-

Wanneer je niet op afspraak kunt komen is het belangrijk hierover contact op te nemen met Praktijk Nora Hof. Mocht de afspraak niet tijdig (korter dan 24 uur) afgezegd zijn, dan is Praktijk Nora Hof genoodzaakt de sessie in rekening te brengen. Hiervoor word een tarief van € 45,- gehanteerd. 

Aansluitend aan het gesprek wordt de betaling per pin voldaan. Er wordt geen btw in rekening gebracht op bovenstaande bedragen.


 
 
 
 
E-mailen
Map