Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Vergoedingen & Tarieven


Vergoedingen

De behandelingen vallen onder CAT-vergoedbaar. Vanuit de CAT-beroepsorganisatie wordt alleen individuele en curatieve therapie (betekend genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

De mate van vergoeding is afhankelijk van welke zorgverzekering en wat voor soort aanvullende zorgverzekering je hebt. Ik val onder de alternatieve en complementaire zorg.  Voor een overzicht kan je kijken op de site van CAT-vergoedbaar;  https://catvergoedbaar.nl of je kan je zorgverzekeraar bellen.

Mijn behandelingen vallen onder:  

Prestatiecode 24500. AGB code: 90068479 (praktijkcode) en 90109523 (persoonlijke code). Tevens ben ik BIG geregistreerd; mijn BIG nummer is: 69008968

Belangrijk om te vermelden: de client blijft zelf verantwoordelijk voor het navragen bij zijn of haar zorgverzekeraar of er recht is op een gedeeltelijke vergoeding van de behandeling en voor het indienen van zijn factuur indien een gedeeltelijke vergoeding wel mogelijk is voor de behandeling.

Wat kan je doen als je  behandeling bij de zorgverzekeraar niet vergoed wordt:

Een afweging maken over wat belangrijk is voor je? Ik heb geen wachtlijst waardoor je snel kan beginnen met je behandeling. 

Een andere mogelijkheid: indien je werk hebt, kan je een bijdrage aan  je werkgever vragen.

Tarieven

Het is mogelijk om vooraf een kennismakingsgesprek te houden.  Dit gesprek is er voor om te kijken of er een klik is en op welke wijze ik je helpen. Dit gesprek duurt een half uur en bedraagt € 50,-. 

Een individuele sessie duurt 60 minuten en bedraagt € 87,- 

Relatie gesprekken zijn ook mogelijk. Een sessie van 60 minuten bedraagt € 99,-

Wanneer je niet op afspraak kunt komen is het belangrijk hierover contact op te nemen met Praktijk Nora Hof. Mocht de afspraak niet tijdig (korter dan 24 uur) afgezegd zijn, dan is Praktijk Nora Hof genoodzaakt de sessie in rekening te brengen. Hiervoor word een tarief van € 45,- gehanteerd. 

Betaling van de behandeling: deze wordt aansluitend het gesprek voldaan doormiddel van een pinautomaat. Er wordt geen btw in rekening gebracht op bovenstaande bedragen.


 
 
 
 
E-mailen
Map