Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie


Contact

Om contact op te nemen met Praktijk Nora Hof kunt u onderstaand contactformulier invullen, of gebruik maken van onderstaande contactmogelijkheden.


info@praktijknorahof.nl+31 (0)6 25 11 87 52


Klik hier voor Whatsapp! 


Locatie

De gesprekken vinden plaats in het pand van Sanaderm op de Geldelozeweg 31, 1625 NW te Hoorn (Noord-Holland). De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

Het pand is rolstoel vriendelijk op uitzondering na van de toiletten

Wanneer het niet mogelijk is naar de praktijk te komen. Is het mogelijk om een huisbezoek te doen. Dit zal in gezamenlijk overleg plaatsvinden.  


Werkdagen

Maandag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 17:00


Spoed/Crisis

Praktijk Nora Hof biedt geen spoedeisende/crisis hulp. Mocht er sprake zijn van een crisissituatie dan zal je via de huisarts worden doorverwezen naar GGZ Noord-Holland-Noord. Mocht er sprake zijn van een crisissituatie die acute psychologische zorg vereist neem dan binnen kantooruren contact op met de huisarts en buiten kantooruren met de huisartsenpost, zij zullen je verder helpen.

Wanneer Praktijk Nora Hof gesloten is (buiten openingstijden) en je psychologische ondersteuning nodig acht kun je het beste contact opnemen met de huisarts. Indien Praktijk Nora Hof gesloten is in verband met ziekte of vakantie zal met cliënten besproken worden bij wie zij terecht kunnen en kenbaar gemaakt worden via een automatische reply per e-mail.


Contactformulier 
 
 
 
E-mailen
Map