Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Gastenboek

Ik vind het leuk om te horen hoe je het contact met Praktijk Nora Hof hebt ervaren. 

Jouw ervaring vertelt meer dan mijn enthousiasme.


Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Kim Van der Oord
19-03-24 20:49:24
Via de verpleegkundig specialist van mijn moeder ben ik bij Nora terecht gekomen om beter met de spanningen rondom de ziekte van mijn moeder om te gaan.

Nora heeft mij enorm geholpen door middel van 4 EMDR sessies! Mijn herbelevingen komen zelden nog voor en mijn paniekaanvallen zijn ook erg verminderd, hier ben ik erg blij mee!

Nora heel erg bedankt, ik vond je een erg fijn en warm persoon.
Tea Holscher
17-02-24 09:58:02
Via mijn dochter ben ik bij Nora terecht gekomen ivm hoge bloeddruk door stress op mijn werk. Nora heeft mij enorm geholpen met alles in perspectief te zien en handvatten om hier beter mee om te gaan. Ook een EMDR sessie heeft hierbij geholpen. Ik ben heel blij dat het geholpen heeft en zoals mijn dochter zegt; iedereen heeft een beetje Nora nodig in zijn leven!
Anoniem Anoniem
26-10-23 20:21:28
Onverwerkt trauma door o.a. een vroeggeboorte en zwangerschapsvergiftigi­ng resulteerde uiteindelijk in een burn-out met allerlei vage lichamelijke klachten. Door de EMDR sessies en cognitieve gedragstherapie bij Nora ben ik uit dat diepe dal gekomen. Bedankt lieve Nora.
Marleen Driesen
15-09-23 13:58:29
Na een jaar van IUI en ICS behandingen werd duidelijk dat wij geen (biologische) kinderen konden krijgen. Om dit op een goede manier proberen te verwerken ben ik bij Nora terecht gekomen.

Nora en de EMDR-sessie hebben ervoor gezorgd dat deze verdrietige en grote gebeurtenis in mijn leven niet meer op de voorgrond zit. Ik draag het bij mij, maar staat mij niet meer in de weg ,waardoor ik weer de toekomst in kan kijken en verder kan met mijn leven.

Daar ben ik Nora enorm dankbaar voor.


Femke .
19-06-23 13:42:03
Mede door de ondersteuning en EMDR sessies van Nora heb ik eindelijk voor mijn eigen leven en geluk gekozen. Na een lang traject kan ik weer zeggen dat ik functioneer zoals ik zou willen. Zowel op mijn werk als in mijn privé leven.
Nora nogmaals dank je wel. Door jouw ben ik een stuk dapperder geworden.
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Map