Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Psychisch herstel – samen komen wij er wel                                                                        

Voor wanneer je er zelf niet meer uitkomt...

Het kan zijn dat je ingrijpende gebeurtenissen in jouw leven niet los kan laten en je er mee bezig blijft. Het beïnvloedt je dagelijks leven en levensgeluk. Vanuit mijn ervaring binnen de psychiatrie weet ik dat het je niet helpt als je hulp blijft uitstellen.

 

Waar kan Praktijk Nora Hof je mee helpen

Ik kan je helpen om door middel van verschillende therapieën je probleem inzichtelijk te maken, te ordenen en handvatten te geven waardoor je in staat bent om een psychisch evenwicht c.q. herstel terug te krijgen.

 

Wie ben ik

Mijn naam is Nora Hof. Vanaf april 2019 ben ik gestart met Praktijk Nora Hof als zelfstandig psychosociaal therapeut. 

Vanaf 1980 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg  waar ik mijn studie en praktijkervaring heb opgedaan als A en B verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige (HBO), cognitieve gedrags- en EMDR therapeut en POHGGZ (Praktijk Ondersteuner Huisartsen). Daarnaast sta ik als hulpverlener ingeschreven in het BIG-register.


Wat biedt Praktijk Nora Hof

Mijn praktijk biedt psychosociale therapie voor: 

  • Verwerking van trauma (EMDR)
  •  Somberheid en angstklachten 
  • Werkproblemen – burn-out 
  • Individuele – relatie therapie 
  • Rouw en verwerkingsproblemen
  • Andere levensvragen


Ik ben gespecialiseerd in

Naast bovengenoemde therapieën ben ik gespecialiseerd in het geven van psychosociale therapie tijdens het oncologisch en fertiliteitsproces (vruchtbaarheids-problemen). Ondersteuning kan helpen om het proces beter hanteerbaar te maken voor je zelf, maar ook voor je partner en/of kinderen.

Daarnaast bied ik therapie voor na een traumatische bevalling. Deze therapie zorgt voor verwerking en zal de angst voor een eventuele nieuwe zwangerschap wegnemen.


 

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map