Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Gastenboek

Ik vind het leuk om te horen hoe je het contact met Praktijk Nora Hof hebt ervaren. 

Jouw ervaring vertelt meer dan mijn enthousiasme.


Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Marrije Bouland
15-10-22 10:45:18
Via de huisarts kwam ik bij Nora terecht. Een schot in de roos wat mij betreft.

Bijzonder vindt ik het hoe Nora met haar gesprekken maar zeker ook de EMDR sessies (twee in totaal) mij uit die donker grijze wolk die om mijn hoofd zat heeft weten te halen. Na de tweede sessie ging letterlijk de zon weer voor mij schijnen. De donkere wolken trokken weg en daar kwam licht voor in de plaats, als een zonnetje. Zo heb ik het ervaren. Daarnaast de gesprekken waarbij Nora precies de vinger weet te leggen op de zere plek, haar rustige houding en fijne stem die ervoor zorgde dat ook ik ging praten.
Ik had niet gedacht zo snel, zo goed resultaat te voelen.
Dikke pluim voor Nora!
Bedankt! Ik zie de toekomst weer zonnig tegemoet.
Van Etten
28-07-22 10:08:21
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van de dood van mijn vader.

Mijn trauma/angst is doormiddel van EMDR sessie's vermidderd tot geen angstaanvallen..
De tips en sessie's hebben mij geholpen om door te gaan, te leven en weer te genieten van de mooie dingen in het leven..

De manier waarop nora werkt is zo fijn!
Dank je wel nora!
R S
25-05-22 21:54:06
Bedankt Nora voor je luisterend oor tijdens ons fertiliteitstraject. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment!
Anna Koster
21-02-22 14:33:01
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van een heftige operatie na diagnose borstkanker. Ik herstelde fysiek goed maar bleef steken in het verdriet, 😭 had enorme huilbuien om relatief kleine tegenvallers en ontweek mijn spiegelbeeld. Het viel me erg zwaar om weer aan het werk te gaan, had geen energie en zag overal tegenop.

Twee goed voorbereide EMDR sessies waren voldoende om weer in balans te komen. De vriendelijke doortastende aanpak is mij goed bevallen. Zo goed dat ik nog een EMDR sessie heb ‘bijgeboekt’ voor een jeugdtrauma dat al vele jaren opspeelde. Ik was er nu toch😉. Ook deze sessie heeft goed geholpen (jammer dat ik dit niet 40 jaar eerder heb kunnen doen, dat had een hoop ellende gescheeld).

Ik heb nog een pittige operatie te gaan: de borst-reconstructie, waar ik erg tegenop zie en misschien kom ik nog terug voor een zgn “EMDR forward’ te doen. Goed om te weten dat dat ook kan. 🙏🏻Dank, Nora voor de goede en effectieve therapie!
VDA
18-10-21 13:39:25
Ik ben bij Nora terecht gekomen doordat ik een hele grote kinderwens had en wij te horen hadden gekregen dat er een grote kans zou zijn dat het niet zou gaan lukken. Er was 1 behandeling die eventueel zou kunnen werken maar dat zou niet zeker zijn. Ik vond het onwijs moeilijk om rekening te houden met het feit dat het misschien nooit zou gaan lukken en kon dit nog geen plekje geven. Door inzichten die Nora gegeven heeft en een boek wat ze mij aangeraden heeft kon ik het meer en meer accepteren dat er met geen kinderen ook een mooi leven zou kunnen zijn en niet alleen maar een zwart gat wat ik voor mij zag. Ik ben heel blij met deze hulp. Overigens heeft de behandeling wel gewerkt voor ons en daar ben ik erg dankbaar voor! Over 6 weken verwachten wij ons eerste kindje maar er waren nu gewoon twee opties voor mij. Dat het wel zou lukken en dat het niet zou lukken. Gewoon zoals het is zonder onderliggende oordelen van mijzelf.
Thanks Nora!
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Map