Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Gastenboek

Ik vind het leuk om te horen hoe je het contact met Praktijk Nora Hof hebt ervaren. 

Jouw ervaring vertelt meer dan mijn enthousiasme.


Gastenboek

Annet De Vries
01-05-23 15:28:34
Ik werd doorverwezen door de mama care verpleegkundige naar Nora, ongelofelijk wat het eerste gesprek en twee EMDR sessies hebben gedaan bij mij. Een wereld van verschil hoe goed het nu met mij gaat. Bij Nora had ik het gevoel dat eindelijk iemand mij begreep. Nogmaals dank…
Tom Balla
22-02-23 20:34:08
Ik heb zeer goede ervaringen met praktijk nora hof ik ben zeer kundig begeleid wat zeer snel de gewenste resultaten heeft opgeleverd
Tara
12-01-23 14:49:26
Beste Nora, ik wil je bedanken voor je geduld en de vrijheid die je mij gaf om alles te mogen zeggen. De EMDR sessies hebben mij ontzettend geholpen met mijn verwerkingsproces. Samen met jou heb ik veel vertrouwen en kracht in mezelf gevonden.

Waardoor ik zelfs beter slaap.
Marleen
31-12-22 12:28:36
Afgelopen jaar ben ik geregeld bij Nora geweest en ondanks dat de aanleiding daarvoor niet leuk was, keek ik toch uit naar het bezoek aan Nora. Want bij Nora voelde ik mij veilig om mijzelf te zijn, om te openen, mezelf uit spreken zonder gene, mijn ervaringen te delen en emoties toe te laten. Nora liet mij zijn, zonder oordeel. Gaf richting en sturing zodat ik tot meer zelfinzicht kwam. De EMDR sessies hebben mij geholpen bij de verwerking van een aantal gebeurtenissen waar ik nog geen vrede mee had. Ik merk nu dat die sessies mij enorm geholpen hebben. Nog geregeld denk ik aan Nora, onze gesprekken en waar ik nu ben. Dank je Nora voor wie jij bent en de bijdrage in mijn levensreis 🙏
Theo Theo Zijp
24-11-22 13:38:23
Beste Nora, ik moet nog vaak terugdenken aan de EMDR sessies die ik met jou heb gehad. Ik kijk daar heel goed op terug voor het effect dat dit op mij heeft gehad en hoe ik nu weer de draad van mijn leven heb kunnen oppakken. Met als extra besef dat ik ADHD heb, dat inzicht geeft en een soort bevestiging van alles waar ik in mijn leven tegen aan ben gelopen.
Na mijn burn-out zit ik nu lekker in mijn nieuwe baan. Leuke OR- collega's die mij waarderen om mijn werk en de adviezen die ik hen geef.
Als 62-jarige werk ik nu op maandag en dinsdag, zodat ik de rest van de week heerlijk voor mij zelf heb. Nogmaals dank!
Marrije Bouland
15-10-22 10:45:18
Via de huisarts kwam ik bij Nora terecht. Een schot in de roos wat mij betreft.

Bijzonder vindt ik het hoe Nora met haar gesprekken maar zeker ook de EMDR sessies (twee in totaal) mij uit die donker grijze wolk die om mijn hoofd zat heeft weten te halen. Na de tweede sessie ging letterlijk de zon weer voor mij schijnen. De donkere wolken trokken weg en daar kwam licht voor in de plaats, als een zonnetje. Zo heb ik het ervaren. Daarnaast de gesprekken waarbij Nora precies de vinger weet te leggen op de zere plek, haar rustige houding en fijne stem die ervoor zorgde dat ook ik ging praten.
Ik had niet gedacht zo snel, zo goed resultaat te voelen.
Dikke pluim voor Nora!
Bedankt! Ik zie de toekomst weer zonnig tegemoet.
Van Etten
28-07-22 10:08:21
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van de dood van mijn vader.

Mijn trauma/angst is doormiddel van EMDR sessie's vermidderd tot geen angstaanvallen..
De tips en sessie's hebben mij geholpen om door te gaan, te leven en weer te genieten van de mooie dingen in het leven..

De manier waarop nora werkt is zo fijn!
Dank je wel nora!
R S
25-05-22 21:54:06
Bedankt Nora voor je luisterend oor tijdens ons fertiliteitstraject. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment!
Anna Koster
21-02-22 14:33:01
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van een heftige operatie na diagnose borstkanker. Ik herstelde fysiek goed maar bleef steken in het verdriet, 😭 had enorme huilbuien om relatief kleine tegenvallers en ontweek mijn spiegelbeeld. Het viel me erg zwaar om weer aan het werk te gaan, had geen energie en zag overal tegenop.

Twee goed voorbereide EMDR sessies waren voldoende om weer in balans te komen. De vriendelijke doortastende aanpak is mij goed bevallen. Zo goed dat ik nog een EMDR sessie heb ‘bijgeboekt’ voor een jeugdtrauma dat al vele jaren opspeelde. Ik was er nu toch😉. Ook deze sessie heeft goed geholpen (jammer dat ik dit niet 40 jaar eerder heb kunnen doen, dat had een hoop ellende gescheeld).

Ik heb nog een pittige operatie te gaan: de borst-reconstructie, waar ik erg tegenop zie en misschien kom ik nog terug voor een zgn “EMDR forward’ te doen. Goed om te weten dat dat ook kan. 🙏🏻Dank, Nora voor de goede en effectieve therapie!
VDA
18-10-21 13:39:25
Ik ben bij Nora terecht gekomen doordat ik een hele grote kinderwens had en wij te horen hadden gekregen dat er een grote kans zou zijn dat het niet zou gaan lukken. Er was 1 behandeling die eventueel zou kunnen werken maar dat zou niet zeker zijn. Ik vond het onwijs moeilijk om rekening te houden met het feit dat het misschien nooit zou gaan lukken en kon dit nog geen plekje geven. Door inzichten die Nora gegeven heeft en een boek wat ze mij aangeraden heeft kon ik het meer en meer accepteren dat er met geen kinderen ook een mooi leven zou kunnen zijn en niet alleen maar een zwart gat wat ik voor mij zag. Ik ben heel blij met deze hulp. Overigens heeft de behandeling wel gewerkt voor ons en daar ben ik erg dankbaar voor! Over 6 weken verwachten wij ons eerste kindje maar er waren nu gewoon twee opties voor mij. Dat het wel zou lukken en dat het niet zou lukken. Gewoon zoals het is zonder onderliggende oordelen van mijzelf.
Thanks Nora!
E K
29-03-21 14:21:43
Via mijn huisarts kwam ik bij Nora terecht, wat een geluk.
Ik ben niet iemand die snel hulp zal zoeken en/of die het zich kwetsbaar opstellen makkelijk vind. Vanaf het eerste contactmoment met Nora merkte ik echter direct dat het goed was, het voelde fijn en veilig en zodoende kon ik de hulp die ze mij bood accepteren en toelaten.
Nora heeft me -met EMDR- een eind op weg geholpen om een zeer ingrijpende verliessituatie in het gezin te verwerken. De angsten en spanningen die na de gebeurtenis zijn ontstaan, zijn door de therapie die Nora gaf, verminderd en controleerbaar geworden.

Nora stelt de juiste vragen, durft door te vragen, houdt een spiegel voor, geeft uitleg en komt met tips waar je écht iets mee kunt.

Ik ben Nora meer dan dankbaar en ik gun een ieder die hulp nodig heeft, zo’n lieve, kundige, betrokken, laagdrempelige en ‘gewone’ therapeut.

Dank Nora!
Een hele blije zwangere
03-01-21 13:44:16
Ik klopte bij Nora aan toen we zo'n anderhalf jaar bezig waren met zwanger worden van onze tweede. Ik merkte dat ik mij af en toe somber voelde, veel piekerde en daarnaast veel bezig was met opmerkingen van anderen. Bij Nora voelde ik mij meteen op m'n gemak. Ze is een hele warme, vriendelijke en toegankelijke vrouw. En ze wist precies de juiste dingen te zeggen. Ik merkte dat ik de druk en de focus van het zwanger laten beter kon loslaten. Daarnaast leerde ik beter voor mezelf opkomen. En het allerbelangrijkste, genieten van wat ik al had; een lieve man en prachtige dochter. Toen ik eindelijk kon ik denken ''zo is het ook goed'', was het kort daarna raak. Wat een wonder. Dank voor al je steun Nora. Ga zo door en alle goeds voor het nieuwe jaar!
Simon Buijs
28-12-20 15:58:34
Graag wil ik mijn ervaring over Nora delen.

Ik ben al enige tijd in behandeling bij Nora, en vind dat de behandelingen die ik van Nora krijg zeer goed waaronder EMDR sessies.

Bij de behandeling geeft ze mij praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.
Dit alles resulteert dat ik mij beter voel iets wat ik jarenlang gemist heb : "je een keer gewoon voelen zoals je vroeger was toen je nog lekker in je vel zat"

Dank je wel Nora!

Simon
Eva Kuipers-Smeets
19-10-20 20:32:17
De therapie van Nora heeft me veel gebracht. Ik voelde me in onze gesprekken gehoord, gezien, begrepen, ondersteund.
De EMDR sessies waren intens, maar hebben me de rust gegeven waar ik naar op zoek was.
Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.

Nora, ontzettend bedankt!
Liefs Eva
Erna Rood
17-10-20 14:01:41
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van een heftige gebeurtenis in mijn leven die zorgde dat het vertrouwen in mijn lijf en mijzelf in zijn geheel, op zijn kop zette. Na verschillende gesprekken en de EMDRsessies kwam er acceptatie van mezelf en de situatie. Ze gaf me de bevestiging om weer op mijzelf en mijn gevoel te kunnen vertrouwen. GROTE dank hiervoor!
Anna Van der Haak
29-09-20 21:25:01
Als je ineens merkt
“ het gaat niet meer”
Als je ineens denkt
“ m,n gedachtes doen zeer”
Als je radeloos denkt
” hoe kan dat nauw”
Ik was toch eens zo,n sterke vrouw”
Als je volledig van de kaart , denkt...
“Wat ben ik nog waard”
In verdriet gehuld ,
denkt
“ het was allemaal mijn schuld”
Neem dan nog 1 dapper besluit
En stap die cirkel uit.
En ga......
naar Nora.
Ze vind de zere plek,
het puzzelstukjes wat je kwijt was en parkeert nare herinneringen op de juiste parkeerplaats.
Ik kreeg weer een nieuw begin werd nu pas een echte sterke vrouw.
Dankzij therapieën van jou.
Dankjewel Nora, blijf gezond en gelukkig met een ieder die je lief is.
Liefs: Anna
Irene Groot
09-03-20 20:35:17
Hallo Nora:

Ik denk dat de gesprekken die we gevoerd hebben eraan bijgedragen hebben dat ik toch zwanger mocht raken, het heeft mij veel rust gegeven dus nu waren alle ingrediënten aanwezig om zo’n mooi mensje te kunnen maken. Dus ontzettend bedankt daarvoor 🖤

Met vriendelijke groet,
Irene
Barbara Koopman
28-02-20 10:40:18
Ik wist niet wat mij te wachten stond toen ik voor het eerst de praktijk binnenwandelde, ja natuurlijk lees je van alles, maar om het dan ook werkelijk te gaan ondervinden is iets anders. Bij binnenkomst werd ik warm onthaalt door Nora, een rustige warme vrouw die je op je gemak stelt en de juiste vragen beantwoordt krijgt waardoor ze uitstekend haar werk kan doen. Geen moment heb ik mij onveilig gevoelt tijdens de behandelingen, had het volste vertrouwen in Nora en gaf mij hierdoor ook helemaal over. Mede doordat Nora zo benaderbaar is en mij zo mezelf heeft laten zijn, is de behandeling zo succesvol geweest, ik kan iedereen, die een 'belast' voelt van welk soort trauma dan ook, de EMDR therapie bij Nora aanraden.

Dank je wel Nora :-)!
Dennis Minneboo
25-02-20 10:09:54
Beste Nora

Ik heb hulp van jou gehad toen jij Nog bij het GGZ werkte.
Ik vond onze gesprekken altijd heel fijn, jij begreep mij en van jou heb ik veel handvaten gekregen om o.a. mijn depressie aan te pakken.
En mijzelf te begrijpen.
Mijn vrouw Silvia is ook wel eens meegeweest naar jou en was ook altijd positief over jou. En wij kwamen erachter dat je nu je eigen praktijk bent begonnen, zeer verdient en wij wensen jou ook veel succes , wat zeker gaat lukken!
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Map