Praktijk Nora Hof
Psychosociale therapie

Gastenboek

Ik vind het leuk om te horen hoe je het contact met Praktijk Nora Hof hebt ervaren. 

Jouw ervaring vertelt meer dan mijn enthousiasme.


Gastenboek

E K
29-03-21 14:21:43
Via mijn huisarts kwam ik bij Nora terecht, wat een geluk.
Ik ben niet iemand die snel hulp zal zoeken en/of die het zich kwetsbaar opstellen makkelijk vind. Vanaf het eerste contactmoment met Nora merkte ik echter direct dat het goed was, het voelde fijn en veilig en zodoende kon ik de hulp die ze mij bood accepteren en toelaten.
Nora heeft me -met EMDR- een eind op weg geholpen om een zeer ingrijpende verliessituatie in het gezin te verwerken. De angsten en spanningen die na de gebeurtenis zijn ontstaan, zijn door de therapie die Nora gaf, verminderd en controleerbaar geworden.

Nora stelt de juiste vragen, durft door te vragen, houdt een spiegel voor, geeft uitleg en komt met tips waar je écht iets mee kunt.

Ik ben Nora meer dan dankbaar en ik gun een ieder die hulp nodig heeft, zo’n lieve, kundige, betrokken, laagdrempelige en ‘gewone’ therapeut.

Dank Nora!
Een hele blije zwangere
03-01-21 13:44:16
Ik klopte bij Nora aan toen we zo'n anderhalf jaar bezig waren met zwanger worden van onze tweede. Ik merkte dat ik mij af en toe somber voelde, veel piekerde en daarnaast veel bezig was met opmerkingen van anderen. Bij Nora voelde ik mij meteen op m'n gemak. Ze is een hele warme, vriendelijke en toegankelijke vrouw. En ze wist precies de juiste dingen te zeggen. Ik merkte dat ik de druk en de focus van het zwanger laten beter kon loslaten. Daarnaast leerde ik beter voor mezelf opkomen. En het allerbelangrijkste, genieten van wat ik al had; een lieve man en prachtige dochter. Toen ik eindelijk kon ik denken ''zo is het ook goed'', was het kort daarna raak. Wat een wonder. Dank voor al je steun Nora. Ga zo door en alle goeds voor het nieuwe jaar!
Simon Buijs
28-12-20 15:58:34
Graag wil ik mijn ervaring over Nora delen.

Ik ben al enige tijd in behandeling bij Nora, en vind dat de behandelingen die ik van Nora krijg zeer goed waaronder EMDR sessies.

Bij de behandeling geeft ze mij praktische handvatten om mee aan de slag te gaan.
Dit alles resulteert dat ik mij beter voel iets wat ik jarenlang gemist heb : "je een keer gewoon voelen zoals je vroeger was toen je nog lekker in je vel zat"

Dank je wel Nora!

Simon
Eva Kuipers-Smeets
19-10-20 20:32:17
De therapie van Nora heeft me veel gebracht. Ik voelde me in onze gesprekken gehoord, gezien, begrepen, ondersteund.
De EMDR sessies waren intens, maar hebben me de rust gegeven waar ik naar op zoek was.
Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en in de toekomst.

Nora, ontzettend bedankt!
Liefs Eva
Erna Rood
17-10-20 14:01:41
Nora heeft mij geholpen met het verwerken van een heftige gebeurtenis in mijn leven die zorgde dat het vertrouwen in mijn lijf en mijzelf in zijn geheel, op zijn kop zette. Na verschillende gesprekken en de EMDRsessies kwam er acceptatie van mezelf en de situatie. Ze gaf me de bevestiging om weer op mijzelf en mijn gevoel te kunnen vertrouwen. GROTE dank hiervoor!
Anna Van der Haak
29-09-20 21:25:01
Als je ineens merkt
“ het gaat niet meer”
Als je ineens denkt
“ m,n gedachtes doen zeer”
Als je radeloos denkt
” hoe kan dat nauw”
Ik was toch eens zo,n sterke vrouw”
Als je volledig van de kaart , denkt...
“Wat ben ik nog waard”
In verdriet gehuld ,
denkt
“ het was allemaal mijn schuld”
Neem dan nog 1 dapper besluit
En stap die cirkel uit.
En ga......
naar Nora.
Ze vind de zere plek,
het puzzelstukjes wat je kwijt was en parkeert nare herinneringen op de juiste parkeerplaats.
Ik kreeg weer een nieuw begin werd nu pas een echte sterke vrouw.
Dankzij therapieën van jou.
Dankjewel Nora, blijf gezond en gelukkig met een ieder die je lief is.
Liefs: Anna
Irene Groot
09-03-20 20:35:17
Hallo Nora:

Ik denk dat de gesprekken die we gevoerd hebben eraan bijgedragen hebben dat ik toch zwanger mocht raken, het heeft mij veel rust gegeven dus nu waren alle ingrediënten aanwezig om zo’n mooi mensje te kunnen maken. Dus ontzettend bedankt daarvoor 🖤

Met vriendelijke groet,
Irene
Barbara Koopman
28-02-20 10:40:18
Ik wist niet wat mij te wachten stond toen ik voor het eerst de praktijk binnenwandelde, ja natuurlijk lees je van alles, maar om het dan ook werkelijk te gaan ondervinden is iets anders. Bij binnenkomst werd ik warm onthaalt door Nora, een rustige warme vrouw die je op je gemak stelt en de juiste vragen beantwoordt krijgt waardoor ze uitstekend haar werk kan doen. Geen moment heb ik mij onveilig gevoelt tijdens de behandelingen, had het volste vertrouwen in Nora en gaf mij hierdoor ook helemaal over. Mede doordat Nora zo benaderbaar is en mij zo mezelf heeft laten zijn, is de behandeling zo succesvol geweest, ik kan iedereen, die een 'belast' voelt van welk soort trauma dan ook, de EMDR therapie bij Nora aanraden.

Dank je wel Nora :-)!
Dennis Minneboo
25-02-20 10:09:54
Beste Nora

Ik heb hulp van jou gehad toen jij Nog bij het GGZ werkte.
Ik vond onze gesprekken altijd heel fijn, jij begreep mij en van jou heb ik veel handvaten gekregen om o.a. mijn depressie aan te pakken.
En mijzelf te begrijpen.
Mijn vrouw Silvia is ook wel eens meegeweest naar jou en was ook altijd positief over jou. En wij kwamen erachter dat je nu je eigen praktijk bent begonnen, zeer verdient en wij wensen jou ook veel succes , wat zeker gaat lukken!
Tonen: 5  10 
 
 
 
E-mailen
Map